Agenda

Waarom een schilderij van een sneeuwklokje.

Een schilderij van een sneeuwklokje staat voor een nieuw begin. Een nieuw leven dat naar boven komt in het nieuwe jaar. Net voor het voorjaar maar toch al met een glimp naar het voorjaar. En zo is het voor de mensheid ook nu op dit moment. Het nieuwe ontluikt terwijl het nog niet helemaal daar is. Het is er wel maar mag nog meer gaan groeien. Als een bloem in het voorjaar zo staat de mens nu in zijn kracht, licht en energie. Er wordt al aan geroken maar het is nog niet helemaal daar. En dat is wat het sneeuwklokje heeft te vertellen.

Agenda

Engelenavond voortaan Resetavond.

Vrijdagavond 16 febr

23 Maart

Woensdagavond 28Maart Groepshealing met Chagai Katz van 19.00 tot 21.30 kosten 25 euro bij aanvang betalen.

20 april

18 Mei

29 Juni

In het nieuwe jaar gaan de avonden plaatsvinden op de vrijdag.

Voor deze avonden is opgave gewenst i.v.m. beperkte ruimte. Bijdrage 5 euro voor de koffie, thee en wat lekkers erbij.

 Onderaan deze pagina kun je een reactie invullen. Ik zou het leuk vinden als je dat doet!

Conny Hogervorst Engelenavond

Boodschap bij het schilderij voor Januari. Engelenavond op vrijdag 26 januari.

 

Dat schilderij van de zon staat voor al het nieuws wat er staat te gebeuren. De zon zal in een ieder van jullie gaan schijnen en stralen. Dat zal voor velen nog een nieuwe ervaring zijn maar het Licht zal zegevieren. En dat, op zich zal een geweldige ervaring zijn voor een ieder die dat maar wil ervaren. Langzaam zal het Licht al meer toenemen en de kwaliteit van leven zal daar ook mee toenemen. Menigeen zal dat gaan ervaren en dat is waar de zon voor staat. Een ieder zal gaan stralen.

 

 

 

 

Deze ster staat voor grote verbondenheid met alle mensen op deze planeet. En niet alleen deze planeet maar met al het leven in het universum. Dat is zo enorm groot en er is zoveel leven dat het niet te bevatten is voor jullie mensen. Maar door de verandering van alles en het delen van het licht is de verbondenheid met al het leven weer wat versterkt en zullen de mensen die dit lezen dit gaan merken. Dit licht is belangrijk voor deze maand. Het licht van de ster die als een leidraad heeft gefungeerd en dat nu ook weer doet. Laat dit licht, de mensen die dit lezen, leiden naar hun innerlijke licht, wat een ieder heeft. Het zal ze alleen maar goed doen en in hun kracht zetten. Dat is waar deze mooie ster voor staat.

 

 

 

 

Op 22 november als thema Liefde met een Hoofdletter.

Deze harten staan voor een grote verbondenheid met het geheel. Heel veel mensen beseffen dat nog niet. Die denken dat ze er alleen voor staan maar door de verbinding met elkaar is dat niet het geval. Iedereen is met iedereen verbonden en dat is heel mooi. Niemand hoeft er alleen voor te staan. Ook dat is een keuze vanuit de ziel en het ego.

Liefde met een Hoofdletter is het thema voor de komende maand en dat willen wij hier nogmaals mee benadrukken. Liefde, liefde, en nog eens Liefde. Stel je er voor open en durf het te ontvangen. Weet dat de liefde er voor iedereen is. Voor iedereen voelbaar en voor iedereen aanwezig. Je hoeft alleen maar de keuze te maken dat dat voor jou ook geldt. Je staat er niet alleen voor.

Door je te verbinden met anderen om je heen vind je heelheid en geborgenheid. Dit kun je via anderen ontvangen maar ook ontdekken dat je dat bij jezelf kan vinden en het jezelf geven om van daaruit het verder door te geven aan de mensen om je heen. Stel je er voor open en ga genieten van de Liefde met een Hoofdletter om je heen. Durf Liefde te zijn, Durf Liefde te geven, Durf Liefde te ontvangen. Je leven is Liefde. Sta het jezelf toe.

Conny Hogervorst Bovenkarspel Akasha kronieken Engelenavonden
Liefde met een Hoofdletter

Er gaan ook avonden bij Brenda Timmer in Enkhuizen verzorgd worden. Brenda is kindercoach en Reflexintegratie behandelaar en heeft haar eigen praktijk: BE  YOU . Voor deze avonden kun je je ook al aanmelden.

 

Thema-avond Be You

Kindercoachpraktijk Be You Brenda Timmer
Kindercoachpraktijk Be You Brenda Timmer

Data volgen nog.

 

Ervaar wat Reflexintegratie is, voor kinderen en volwassenen. (aanmelden).
Wil je een keer ervaren wat reflexintegratie inhoudt of wil je eerst meer informatie?
Maak dan een afspraak voor een korte sessie van 20 minuten (geheel vrijblijvend).

Dit is mogelijk op: Dinsdag 7 november van 9.30-11.30  Andere dagen en tijden in overleg.

Voor aanmelden of informatie: Kindercoachpraktijk BE YOU - telefoon: 06-137-889 73 -  info@kindercoach-be-you.nl  -  www.kindercoach-be-you.nl

Het is een intentie om hier aandacht aan te schenken maar alleen als er voldoende tijd en gelegenheid voor is. Het gaat er vooral om dat je na deze avond je eigen ervaringen met de engelen voortzet, en dat zij je leven verrijken. Meer wellicht dan tot zover, misschien is het een hele nieuwe ervaring voor je.
De thema's zijn altijd zo gekozen dat ze zowel geschikt zijn om kort aanvullend te zijn of een verdieping van de avond kunnen betekenen, avonden ontvouwen in het moment zelf.
Er is altijd voor ieder aanwezig een individuele boodschap, vooruit geschreven dan wel in het moment gedeeld.

Wat zeker is, is dat een thema zich altijd aandraagt in onze ontmoeting met elkaar en de engelen.
Je bent welkom!
Waar Ilse er dit jaar niet bij kan zijn wordt dit specifiek vermeld, voor zover ons nu bekend is, gaan deze avonden verzorgd worden door ons samen. Houd deze pagina in de gaten want we zijn in kontakt met mensen die een zeer waardevolle en specifieke bijdrage zouden willen leveren, wellicht komt hun bijdrage nog dit jaar op onze agenda.

Aanvulling of wijzigingen zijn mogelijk we houden hier de agenda aktueel. Wie zich aanmeldt ontvangt per mail een bevestiging of er een plekje is op de gewenste avond.
Vergeet niet tijdig te mailen als je graag wilt komen! Voor wie geen mail heeft ben ik uiteraard telefonisch bereikbaar, zoals op deze site informatie is gegeven

van hart tot hart,
Conny.

Een gedachte over “Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *