Agenda

Agenda

Woensdagavond  20 december  Engelenavond met als thema Kerst

 

Voor deze avonden is opgaven gewenst ivm beperkte ruimte. Bijdrage 5 euro voor de koffie, thee en wat lekkers erbij.

Op de avonden die geweest zijn hebben we al veel mensen blij mogen maken. Mensen die wij een warm hart toe dragen. Het zijn bijzondere avonden met een aanraking van De 3 Wijzen. 

 

Conny Hogervorst Engelenavond

Boodschap bij het schilderij voor December. Engelenavond op woensdag 20 december.

 

Deze ster staat voor grote verbondenheid met alle mensen op deze planeet. En niet alleen deze planeet maar met al het leven in het universum. Dat is zo enorm groot en er is zoveel leven dat het niet te bevatten is voor jullie mensen. Maar door de verandering van alles en het delen van het licht is de verbondenheid met al het leven weer wat versterkt en zullen de mensen die dit lezen dit gaan merken. Dit licht is belangrijk voor deze maand. Het licht van de ster die als een leidraad heeft gefungeerd en dat nu ook weer doet. Laat dit licht, de mensen die dit lezen, leiden naar hun innerlijke licht, wat een ieder heeft. Het zal ze alleen maar goed doen en in hun kracht zetten. Dat is waar deze mooie ster voor staat.

 

 

 

 

Op 22 november als thema Liefde met een Hoofdletter.

Deze harten staan voor een grote verbondenheid met het geheel. Heel veel mensen beseffen dat nog niet. Die denken dat ze er alleen voor staan maar door de verbinding met elkaar is dat niet het geval. Iedereen is met iedereen verbonden en dat is heel mooi. Niemand hoeft er alleen voor te staan. Ook dat is een keuze vanuit de ziel en het ego.

Liefde met een Hoofdletter is het thema voor de komende maand en dat willen wij hier nogmaals mee benadrukken. Liefde, liefde, en nog eens Liefde. Stel je er voor open en durf het te ontvangen. Weet dat de liefde er voor iedereen is. Voor iedereen voelbaar en voor iedereen aanwezig. Je hoeft alleen maar de keuze te maken dat dat voor jou ook geldt. Je staat er niet alleen voor.

Door je te verbinden met anderen om je heen vind je heelheid en geborgenheid. Dit kun je via anderen ontvangen maar ook ontdekken dat je dat bij jezelf kan vinden en het jezelf geven om van daaruit het verder door te geven aan de mensen om je heen. Stel je er voor open en ga genieten van de Liefde met een Hoofdletter om je heen. Durf Liefde te zijn, Durf Liefde te geven, Durf Liefde te ontvangen. Je leven is Liefde. Sta het jezelf toe.

Conny Hogervorst Bovenkarspel Akasha kronieken Engelenavonden
Liefde met een Hoofdletter

Er gaan ook avonden bij Brenda Timmer in Enkhuizen verzorgd worden. Brenda is kindercoach en Reflexintegratie behandelaar en heeft haar eigen praktijk: BE  YOU . Voor deze avonden kun je je ook al aanmelden.

 

Thema-avond Be You

Kindercoachpraktijk Be You Brenda Timmer
Kindercoachpraktijk Be You Brenda Timmer

Data volgen nog.

 

Ervaar wat Reflexintegratie is, voor kinderen en volwassenen. (aanmelden).
Wil je een keer ervaren wat reflexintegratie inhoudt of wil je eerst meer informatie?
Maak dan een afspraak voor een korte sessie van 20 minuten (geheel vrijblijvend).

Dit is mogelijk op: Dinsdag 7 november van 9.30-11.30  Andere dagen en tijden in overleg.

Voor aanmelden of informatie: Kindercoachpraktijk BE YOU - telefoon: 06-137-889 73 -  info@kindercoach-be-you.nl  -  www.kindercoach-be-you.nl

Channeling bij deze vlinder voor de kinderavond.:

"Lieve kinderen van de hele wereld. Ook de volwassenen die dit lezen. Jullie zijn allemaal eens kind geweest. Onthoudt dat het leven bij het kindzijn begint.
Dat is wat zo heel belangrijk is. De onschuldigheid van een kind die nog heerlijk rond kan fladderen als een vlinder. Laten we dat de kinderen niet afnemen.  Laten we beginnen met de kinderen van nu een goede basis mee te geven en naar ze te luisteren.
De kinderen van nu zijn hele wijze kinderen en kunnen heel goed aangeven wat goed voor ze is en wat er aan scheelt. Dat is zo belangrijk, dat ze worden gehoord zodat ze als vlinders rond kunnen blijven vliegen en kunnen ontplooien tot liefdevolle mensen.
Dat is wat wij voor de kinderen en de mensheid willen. Door de kinderen van nu te leren wat liefde en licht is, zal het licht en de liefde met gemak doorgegeven worden. zij zijn de volwassenen van de toekomst en zonder die goede basis hebben ze het moeilijk. Geef ze de ruimte om te zijn wie ze zijn en zich in alle rust en vrijheid te kunnen ontwikkelen wie ze zijn. Geef ze zoveel mogelijk liefde en support en dat is dat weer een stapje op weg naar een betere wereld."

Thema voor november: Liefde met een Hoofdletter.

Het is een intentie om hier aandacht aan te schenken maar alleen als er voldoende tijd en gelegenheid voor is. Het gaat er vooral om dat je na deze avond je eigen ervaringen met de engelen voortzet, en dat zij je leven verrijken. Meer wellicht dan tot zover, misschien is het een hele nieuwe ervaring voor je.
De thema's zijn altijd zo gekozen dat ze zowel geschikt zijn om kort aanvullend te zijn of een verdieping van de avond kunnen betekenen, avonden ontvouwen in het moment zelf.
Er is altijd voor ieder aanwezig een individuele boodschap, vooruit geschreven dan wel in het moment gedeeld.

Wat zeker is, is dat een thema zich altijd aandraagt in onze ontmoeting met elkaar en de engelen.
Je bent welkom!
Waar Ilse er dit jaar niet bij kan zijn wordt dit specifiek vermeld, voor zover ons nu bekend is, gaan deze avonden verzorgd worden door ons samen. Houd deze pagina in de gaten want we zijn in kontakt met mensen die een zeer waardevolle en specifieke bijdrage zouden willen leveren, wellicht komt hun bijdrage nog dit jaar op onze agenda.

Aanvulling of wijzigingen zijn mogelijk we houden hier de agenda aktueel. Wie zich aanmeldt ontvangt per mail een bevestiging of er een plekje is op de gewenste avond.
Vergeet niet tijdig te mailen als je graag wilt komen! Voor wie geen mail heeft ben ik uiteraard telefonisch bereikbaar, zoals op deze site informatie is gegeven

van hart tot hart,
Conny.