Agenda

Conny Hogervorst Praktijk het Open Hart Akasha kronieken
Conny Hogervorst Praktijk het Open Hart Akasha kronieken
Conny Hogervorst Praktijk het Open Hart Akasha kronieken

Op de agenda

–Vrijdag 14 september de Lezing E.T. Healing The New approach. Een onvergetelijke ervaring met Chagai Katz en E.T. team in spiritueel centrum Venhuizen Het Niet weten Atelier van 19.30 tot 21.30  kosten 25 euro. Je kunt je al bij mij opgeven.

–Vrijdag 14 september mogelijkheid voor een individuele sessie van Chagai bij mij in de praktijk. Boeken bij mij. Kosten E 90

–15 en 16 september  en 14 en 15 oktober workshop selfheal level 2. De kosmische kracht in jezelf. min. 6 en  max 8 personen. Kosten E585 voor 28 uur. De workshop is op zaterdag en zondag van 9 tot 16.00

–Vrijdagavond 13 juli ontmoetingsavond van 8.00 tot 22.30

–Vrijdagavond 24 augustus ontmoetingsavond van 8.00 tot 22.30

opgaven gewenst. 

 

Resetavonden.

Deze avonden zijn van 20.00 tot 22.30 kosten 5 e. voor de koffie en de thee met wat erbij.

Zie voor verdere info de pagina Reset-avonden.

In voorbereiding;

–ochtend workshop over de werking van edelstenen en kristallen 

–workshop intuïtief schilderen.

24,25 mei en 7,8 juni Self heal worksop met Chagai Katz in samenwerking met zijn E.T. team. Deel 1 kosmische kracht in jezelf.

 Workshop niveau 1: Kosmische kracht in jezelf Kosten: € 510,00

Data: • donderdag 24 mei 2018: 9.00 – 17.00 uur •
                    vrijdag 25 mei 2018: 9.00 – 13.00 uur •  
            donderdag    7 juni 2018: 9.00 – 17.00 uur •
                   vrijdag    8 juni 2018: 9.00 – 13.00 uur
 Vooraf inschrijven via e-mail: connyhogervorst@hotmail.com 
Na inschrijving ontvang je een factuur. Plaats: Troffel 11, 1611 LH Bovenkarspel Meer info: www.connyhogervorst.nl of www.chagaikatz.nl Voor vragen: connyhogervorst@hotmail.com of info@chagaikatz.nl

 De innerlijke kracht die we als mens hebben is veel groter dan we ons realiseren. We kunnen onszelf ondersteunen bij ziekte of onbalans in ons leven.* Het probleem is dat we ons niet echt bewust zijn van de mogelijkheden van ons zelfhelende vermogen. Het is een soort onontgonnen gebied. Maar ook factoren zoals trauma, stress en slechte voeding inactiveren dit belangrijke deel van ons. Chagai geeft middelen en technieken waarmee je dit zelfhelende vermogen kunt re-activeren, zodat het weer helemaal tot je beschikking komt. Dit begint bij technieken om jezelf te gronden en beschermen tegen negatieve invloeden.

 Belangrijk hierbij is het aanleren van een nieuwe perceptie over wie nu werkelijk de baas is in jouw leven, zodat je nog meer vanuit je eigen autonomie gaat denken en praten. Chagai zal aandacht besteden aan het helen van de ziel om trauma uit dit en vorige levens te kunnen healen op een diep niveau. Daarnaast zal hij je leren om jezelf te healen van buitenaf via het zogenaamde ‘creatieveld’ en eventueel vanuit andere dimensies zoals de dimensie van de geometrische patronen. Andere wezens kunnen vanuit hun dimensie naar de onze reizen en terug, maar niet tussen dimensies, wij kunnen dat wel. De ET’s begeleiden ons om de ‘source of creation’ te bereiken.
 Ze willen ons helpen om blokkades op te heffen, die ons verhinderen ons te verbinden. De ET’s willen er voor ons zijn wanneer wij ze nodig hebben. Het belangrijkste doel van de workshops is om je bewustzijn te vergroten en je zelfhelende vermogen te re-activeren. 

Tijdens de workshop zullen ook groepsmeditaties worden gegeven. Er is ruimte voor ieders persoonlijke inbreng en de inhoud van de workshop wordt gevormd door de behoefte van de aanwezige mensen. Ook worden er oefeningen gedaan om de geleerde technieken toe te passen.
 De laatste dag van de workshop bestaat uit een natuurbeleving. Je verbindt je met je innerlijke kracht in de natuur. Vanuit je kracht ga je een dialoog aan met jezelf, geïnspireerd door de natuur.

 De volgende thema’s komen aan bod: Zelf herkenning. Wie je bent, je potentie en je taak in het leven. Zelf scannen. Wat is je mentale en fysieke toestand, vind inserties, parasieten, microchips, etc. Zelf healing. Hoe ga je om en verwijder je inserties, microchips etc. en jezelf helen van trauma. Re-activeren van jezelf vanuit de bron. Je zelfhelende vermogen weer op sterkte brengen. 

*Bij medische klachten en/of een wijziging in medicijngebruik dien je altijd met je behandelend arts te overleggen. Je bent hiervoor zelf verantwoordelijk!

Bij belangstelling in het najaar workshop deel 2

–Vrijdagavond 8 juni Groepshealing met Chagai Katz en zijn E.T. team.

Van 19.30 tot 22.00 kosten 25 euro bij aanvang betalen. Dit beloofd een bijzondere avond te worden. Zie voor verdere informatie www.chagaikatz.nl.
Chagai komt oorspronkelijk uit Israël en woont daar met zijn gezin. Eens in de maand is hij een week hier en geeft dan healingen in zijn praktijk in Breda. In mei komt hij speciaal naar West Friesland om deze avond bij mij thuis in Bovenkarspel te verzorgen.

Daarvoor kun je contact met mij opnemen.

Chagai komt vrijdag 8 juninog een keer een groepshealing geven en ook dan zal er de mogelijkheid zijn om een persoonlijke sessie overdag te krijgen op zaterdag 9 juni
Heb je nog vragen of wil je je aanmelden neem dan contact met mij op. 

Waarom een schilderij van een sneeuwklokje.

Een schilderij van een sneeuwklokje staat voor een nieuw begin. Een nieuw leven dat naar boven komt in het nieuwe jaar. Net voor het voorjaar maar toch al met een glimp naar het voorjaar. En zo is het voor de mensheid ook nu op dit moment. Het nieuwe ontluikt terwijl het nog niet helemaal daar is. Het is er wel maar mag nog meer gaan groeien. Als een bloem in het voorjaar zo staat de mens nu in zijn kracht, licht en energie. Er wordt al aan geroken maar het is nog niet helemaal daar. En dat is wat het sneeuwklokje heeft te vertellen.

Boodschap bij het schilderij voor Januari. Engelenavond op vrijdag 26 januari.

 

Dat schilderij van de zon staat voor al het nieuws wat er staat te gebeuren. De zon zal in een ieder van jullie gaan schijnen en stralen. Dat zal voor velen nog een nieuwe ervaring zijn maar het Licht zal zegevieren. En dat, op zich zal een geweldige ervaring zijn voor een ieder die dat maar wil ervaren. Langzaam zal het Licht al meer toenemen en de kwaliteit van leven zal daar ook mee toenemen. Menigeen zal dat gaan ervaren en dat is waar de zon voor staat. Een ieder zal gaan stralen.

 

 

Deze ster staat voor grote verbondenheid met alle mensen op deze planeet. En niet alleen deze planeet maar met al het leven in het universum. Dat is zo enorm groot en er is zoveel leven dat het niet te bevatten is voor jullie mensen. Maar door de verandering van alles en het delen van het licht is de verbondenheid met al het leven weer wat versterkt en zullen de mensen die dit lezen dit gaan merken. Dit licht is belangrijk voor deze maand. Het licht van de ster die als een leidraad heeft gefungeerd en dat nu ook weer doet. Laat dit licht, de mensen die dit lezen, leiden naar hun innerlijke licht, wat een ieder heeft. Het zal ze alleen maar goed doen en in hun kracht zetten. Dat is waar deze mooie ster voor staat.

 

 

 

 

Op 22 november als thema Liefde met een Hoofdletter.

Deze harten staan voor een grote verbondenheid met het geheel. Heel veel mensen beseffen dat nog niet. Die denken dat ze er alleen voor staan maar door de verbinding met elkaar is dat niet het geval. Iedereen is met iedereen verbonden en dat is heel mooi. Niemand hoeft er alleen voor te staan. Ook dat is een keuze vanuit de ziel en het ego.

Liefde met een Hoofdletter is het thema voor de komende maand en dat willen wij hier nogmaals mee benadrukken. Liefde, liefde, en nog eens Liefde. Stel je er voor open en durf het te ontvangen. Weet dat de liefde er voor iedereen is. Voor iedereen voelbaar en voor iedereen aanwezig. Je hoeft alleen maar de keuze te maken dat dat voor jou ook geldt. Je staat er niet alleen voor.

Door je te verbinden met anderen om je heen vind je heelheid en geborgenheid. Dit kun je via anderen ontvangen maar ook ontdekken dat je dat bij jezelf kan vinden en het jezelf geven om van daaruit het verder door te geven aan de mensen om je heen. Stel je er voor open en ga genieten van de Liefde met een Hoofdletter om je heen. Durf Liefde te zijn, Durf Liefde te geven, Durf Liefde te ontvangen. Je leven is Liefde. Sta het jezelf toe.

Conny Hogervorst Bovenkarspel Akasha kronieken Engelenavonden
Liefde met een Hoofdletter

Er gaan ook avonden bij Brenda Timmer in Enkhuizen verzorgd worden. Brenda is kindercoach en Reflexintegratie behandelaar en heeft haar eigen praktijk: BE  YOU . Voor deze avonden kun je je ook al aanmelden.

 

Thema-avond Be You

Kindercoachpraktijk Be You Brenda Timmer
Kindercoachpraktijk Be You Brenda Timmer

Data volgen nog.

 

Ervaar wat Reflexintegratie is, voor kinderen en volwassenen. (aanmelden).
Wil je een keer ervaren wat reflexintegratie inhoudt of wil je eerst meer informatie?
Maak dan een afspraak voor een korte sessie van 20 minuten (geheel vrijblijvend).

Dit is mogelijk op: Dinsdag 7 november van 9.30-11.30  Andere dagen en tijden in overleg.

Voor aanmelden of informatie: Kindercoachpraktijk BE YOU – telefoon: 06-137-889 73 –  info@kindercoach-be-you.nl  –  www.kindercoach-be-you.nl

Het is een intentie om hier aandacht aan te schenken maar alleen als er voldoende tijd en gelegenheid voor is. Het gaat er vooral om dat je na deze avond je eigen ervaringen met de engelen voortzet, en dat zij je leven verrijken. Meer wellicht dan tot zover, misschien is het een hele nieuwe ervaring voor je.
De thema’s zijn altijd zo gekozen dat ze zowel geschikt zijn om kort aanvullend te zijn of een verdieping van de avond kunnen betekenen, avonden ontvouwen in het moment zelf.
Er is altijd voor ieder aanwezig een individuele boodschap, vooruit geschreven dan wel in het moment gedeeld.

Wat zeker is, is dat een thema zich altijd aandraagt in onze ontmoeting met elkaar en de engelen.
Je bent welkom!
Waar Ilse er dit jaar niet bij kan zijn wordt dit specifiek vermeld, voor zover ons nu bekend is, gaan deze avonden verzorgd worden door ons samen. Houd deze pagina in de gaten want we zijn in kontakt met mensen die een zeer waardevolle en specifieke bijdrage zouden willen leveren, wellicht komt hun bijdrage nog dit jaar op onze agenda.

Aanvulling of wijzigingen zijn mogelijk we houden hier de agenda aktueel. Wie zich aanmeldt ontvangt per mail een bevestiging of er een plekje is op de gewenste avond.
Vergeet niet tijdig te mailen als je graag wilt komen! Voor wie geen mail heeft ben ik uiteraard telefonisch bereikbaar, zoals op deze site informatie is gegeven

van hart tot hart,
Conny.

Een gedachte over “Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *