fbpx
Conny Hogervorst Akasha kronieken Resetavonden Bovenkarspel

Deze Paasdagen zullen er hele schare Engelen naar de aarde afdwalen om het Licht en de Liefde te verspreiden. Hele wolken van Licht en Liefde zullen zij over de mensheid en de aarde blazen. Er zullen schepen vanuit de andere dimensies zichtbaar gaan worden en ook deze zullen het Licht en de Liefde verspreiden. Zij zijn ook in grote getale aanwezig hoog boven de aarde. Menigeen zullen ze mogen zien en ervaren. Het Licht van Sirius B is feller dan ooit en helpt mee het Licht en de Liefde over de aarde te verspreiden. Het is nu de tijd om te realiseren dat jullie zoveel meer zijn dan alleen maar mens. En jullie kunnen, zoveel verder reikt dan alleen dat wat jullie nu doen. Heb het vertrouwen in het Licht en de Liefde. Dat zal gaan zegevieren. En hoe de berichtgevingen dat soms ook tegenspreken en er van allerlei doemscenario’s rond worden gestrooid. Toch zullen wij dat nooit laten gebeuren en daarom zal deze Paas in het teken staan van het verspreiden van het Licht en de Liefde. Een ieder zal het gaan merken en een ieder zal er voor open gaan. Dit is niet zomaar een gewone tijd maar een heel speciale tijd. Een tijd van wederopstanding van de mensheid in hun volle potentie en wie zij in essentie zijn. Het is tijd om te zijn wie jullie zijn en niet langer onder druk van vele maar in het Licht en overspoeld door Liefde. En dat is wat wij zeggen.


Akasha Paas channeling! 2020


Lieve Mensen op jullie planeet aarde. Er is veel gaande bij jullie en bij vele mensen overheerst de angst. Wij zeggen jullie hebt geen angst. Er is zoveel hulp aanwezig vanuit de hogere dimensies. Alle lichtwezens die er maar zijn staan klaar om de mensheid bij te staan in deze moeilijke overgangstijd naar een andere bewustzijnsvorm. Wij zijn in grote getale nu aanwezig op de aarde om de mensen deze Paasdagen te helpen bewust te worden dat zij Liefde en Licht zijn. En dat zij mogen zijn wie zij zijn in essentie. Volg je hart en laat die voor je spreken en je helpen herinneren wie jij werkelijk bent. Jij bent veel meer dan een mens. Jij bent Goddelijk en hebt een Goddelijke taak hier op planeet aarde om de gehele mensheid te helpen naar een hoger plan. Jij bent Goddelijk en mag dat jezelf als zodanig herinneren. Voor een ieder is er een ander plan en een ander doel. Het maakt niet uit of je nu kapper bent of kleermaker of een of andere hoge persoonlijkheid of een spiritueel verlicht mens. Een ieder van jullie heeft zo zijn eigen taak om de mensheid blij te maken en te helpen op hun pad. Dus onderschat jezelf niet. Een ieder is van evenveel waarde en de een doet niet onder voor de ander. Je hoeft je alleen maar te herinneren dat ook in jou die Goddelijke vlam zit en weten wat je hier komt doen. Dus nogmaals volg je hart en laat je leiden door wat voor jou belangrijk is. Ga staan voor wie je bent en richt je op. Het is nooit te laat om te zijn wie je bent. Een Godsvonk in een menselijke vorm die veel heeft te betekenen voor een ieder. Help je medemens door te zijn en dat zal aanstekelijk werken zodat een ander jouw goede voorbeeld zal gaan volgen. Wees het Licht en wees de Liefde.


De Akasha Meesters

 

Tot nader bericht gaan deze avonden niet door! 

van 20.00 tot 22.00 Het Niet Weten atelier van Jan Bakker Lakemanweg 1 1606 MH Venhuizen

–Uitleg over onze cosmische buitenaardse Gidsen met channeling voor de hele groep en clearingszin hogere energie

— kaart met persoonlijke boodschap.

–Hartmeditatie en intentie neerzetten vanuit het hart .

–Gevolgd door open hart en opruimen tijdens de groepshealing door en met onze kosmische helpers. zowel de buitenaardsen als de Aarts Engelen zullen in grote getale aanwezig zijn.

–Mogelijkheid tot vragen stellen aan onze kosmische helpers 

–En tot slot een kaartje met een korte reading door Debby

 

Aanmelden gewenst.
06 22291287 of connyhogervorst@hotmail.com
Debby Kessels 06 24815626

 

Voor nu gecanceld.

–meditatie

–Groepshhealing

–mogelijkheid tot stellen van vragen aan de Akasha en/of kosmische buitenaardsen.

verdere i

 
 
Chat openen