Bloesemremedies

Bloesemremedies zijn energieën getrokken van bloemen en planten. Deze zitten in flesjes op basis van alcohol. Deze werken op gemoedstoestanden. Oa bij scheiding, overlijden, verdriet enz. Maar ook bv. voor kinderen en volwassenen die gepest worden. Door het geven van de juiste remedies draait het proces zich vanzelf om. Zo kan er voor veel zaken remedies ingezet worden. Voor bv. moed, daadkracht, in je kracht komen enz enz. De mogelijkheden zijn oneindig en er is heel veel mogelijk voor ondersteuning van je processen. Ik pendel de remedies uit die in een flesje druppels op alcoholbasis gaan.. Deze druppels neem je gedurende de dag. Ook het aantal en hoeveel keer per dag stem ik af op jouw situatie en wat jij nodig bent. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen behoeftes.

Ik werk voornamelijk met de nederlandse remedies van Bram Zaalberg alhoewel ik ook anderen heb. Hij heeft oa een hele mooie serie ontwikkelt op zielsniveau. Deze gaan heel diep en helpen je om helemaal in je kracht te komen. Ik heb daar hele mooie resultaten mee. Verwacht niet dat je met 1 flesje klaar bent Je voelt zelf wel of je nog meer nodig hebt en wat het met je doet maar weet dat bloesems je enorm kunnen helpen met het omdraaien van processen en je verder begeleiden op je pad van liefde en licht.

Volgens dit zelfde principe werken mijn cosmic Et healingcodes die ik ook in een flesje druppels kan doen. Deze codes zijn helemaal afgestemd op wat jij nodig bent. Ook hier weer bv. moed of ondersteuning voor slapen, ontspanning of aardebinding. Ik krijg van mijn Gidsen deze persoonlijke codes aangereikt. Voor iedereen kan dat anders zijn alhoewel er ook dezelfde codes worden gebruikt.

Beide flesjes kosten €15 per stuk inclusief opsturen.