Bloesemremedies

Bloesemremedies En ET healingscodedruppels

Bloesemremedies zijn energieën van planten en bloemen die op een speciale manier zijn ontwikkeld. Er wordt gebruik gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Ieder van deze remedies heeft zijn eigen werking.
Waarvoor gebruik je bloesemremedies?
Bloesemremedies worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt.

Voorbeelden hiervan zijn:
•Iemand die erg onzeker is kan zo met behulp van bepaalde bloesems meer zelfvertrouwen ontwikkelen.
•Iemand die iets traumatisch heeft meegemaakt (Bv. Een overlijden), kan via bloesemremedies geholpen worden om dit te verwerken en los te laten.
•Kinderen die gepest worden zijn ook erg geholpen met bloesemremedies. Deze helpen de situatie van het kind om te draaien, zodat deze voor zichzelf op leert komen.
•Hooggevoelige mensen zijn vaak erg gebaat bij deze bloesemremedies. Het biedt onder andere bescherming van hun energie.
•Uiteraard zijn er nog tal van andere situaties, waarin bloesemremedies van toepassing zijn. De werking is heel breed.
In combinatie met andere medicijnen

Bloesemremedies worden gegeven in de vorm van druppels in een verdunning. Deze kunnen gebruikt worden naast medicijnen, zowel reguliere als natuurlijke. De remedies werken heel subtiel en wanneer je geest weer in evenwicht is gebracht kan eventueel het lichaam zichzelf weer op natuurlijke wijze herstellen.
Kijk voor een cursus bloesemremedies op de agenda!
Nog veel meer informatie over bloesemremedies vindt u op www.bloesemtherapie.nl.

ET Healingcodes Conny Hogervorst
ET healingscode remedies In deze remedies zitten speciale codes afgestemd op jouw behoeften. In overleg met jou kijken we wat jij nu nodig hebt aan codes. Deze codes doen ik en mijn team in een flesje. Ik kijk dan wat het beste voor jou is om te doen. Het flesje alleen maar bij je houden voor een bepaalde tijd of dat je er wat van kan innemen. Deze gebruiksaanwijzing wordt geheel op jouw behoefte afgestemd. Er zijn vele soorten codes. BV voor moed, voor kracht, voor slapen, voor zelfvertrouwen, noem maar op. De mogelijkheden zijn enorm en uniek. De werking van deze remedies is heel krachtig en moet echt op jou persoonlijk afgestemd worden. Ook deze flesjes kan ik gewoon naar je opsturen. De kosten zijn €15 inclusief verzendkosten.