COSMIC ET HEALING.

 

Een vorm van healing met mijn cosmische vrienden of wel de buitenaardsen.
Ik heb het werken met de ET geleerd van mijn goede vriend en zielenmaatje Chagai Katz

 

Dankzij hem ben ik in contact gekomen met mijn team en was ik verbaasd dat het mij zo makkelijk afgaat. Ook ben ik heel dankbaar dat ik contact heb met Adrian Dvir in de andere wereld als Gids en waar ik nu ook met mijn ET healingskaarten door wordt begeleid. De ET healingskaarten zijn intuïtief verkregen tekeningen met speciale codes van de buitenaardsen en deze bevatten dus healingskrachten. Deze kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Je kunt ze onder je kussen leggen, een glas water erop zetten en op drinken. Gewoon bij je dragen als extra steuntje of op een zere plek leggen. Wat je maar wil. De heerlijke energie van de buitenaardsen stopt nooit.

 

Deze zijn bij mij te bestellen voor €10 per stuk.

 

Cosmic ET healing Conny Hogervorst

Ik werk met een team van 6 buitenaardsen van Sirius en de Pleiaden. Ook werk ik daarnaast met 3 Arcturianen, Andromedanen  en voel ik mij heel rijk dat er zo een groot team voor mij beschikbaar is om de mensheid te helpen. En ik kan vol trots zeggen dat er nog meer sterrenstelsels zich bij mij hebben gevoegd waaronder de Hathors. Ik voel mij zeer vereerd dat zij met mij wille samenwerken. Mijn hoofd van het team Goron geeft mij de informatie door maar de anderen zijn net zo belangrijk.

Ik krijg van de buitenaardse Gidsen heel duidelijk te zien en te horen wat er aan de hand is, waar de blokkades zitten en wat ze doen om het te verbeteren. Daarnaast wordt er vaak een channeling doorgegeven van de buitenaardse Gidsen maar soms ook van Aartsengel Michaël en/of komt er soms een boodschap van een dierbare die in de andere wereld is. Alles ten goede om jou op je lichtpad te helpen naar een goede staat van zijn! Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De info wordt duidelijk aan mij doorgegeven en de communicatie met mijn team is heel rijk. De liefde die ik mag ervaren van mijn cosmische Gidsen is zo warm en speciaal, dat kan ik met geen woorden beschrijven maar ik ben heel dankbaar dat zij in mijn leven zijn gekomen en dat ze met mij willen werken om de mensheid te helpen. Naast alles wat ik al deed als medium is dit een rijke aanwinst voor mijn praktijk en mij persoonlijk. Ik vind het heerlijk om hen om mij heen te voelen en met hen te werken. Ik hoop nog vele behandelingen te mogen geven samen met mijn dierbare collega’s.

Wil je ook eens een cosmische buitenaardse-healing ervaren ,gegeven door mij, aarzel dan niet en neem contact met mij op. Een behandeling kost €70,-

Vergeet uiteraard nooit om contact met een arts op te nemen bij medische klachten!

De behandelingen werken ondersteunend en nooit ter vervanging van de artsen.

De adviezen van de artsen zijn je eigen verantwoording en daar komen wij niet aan.

 

EEN LIEFDEVOLLE REACTIE VAN EEN CLIËNT.

Lieve Conny,

 

Ik zou je nog laten weten hoe het met me vergaan was na de behandeling van 24 oktober 

i.v.m. de code.

Je gaf tools mee voor een betere verbinding met het derde oog en wat gebeurt er op 7-11?Mijn derde oog gaat open en ik zie prachtig diamanten licht dat een half uur aanhoudt. Ik heb dit al eens vaker meegemaakt maar dat was al een hele tijd geleden.​

 

Ik was er natuurlijk heel blij mee want je voelt door het zien van het Licht de aanwezigheid van de Goddelijke wereld.

Als iedereen dit zou meemaken dan is het morgen vrede over de hele wereld.​ What say you!​ 😍

 

Dank je wel Conny en het ET-team voor jullie fantastische hulp.​ ❤️