Conny Hogervorst Akasha kronieken Resetavonden Bovenkarspel
Conny Hogervorst Praktijk het Open Hart Akasha reading ET Healing
ET Healingcodes Conny Hogervorst
ET healingscode remedies In deze remedies zitten speciale codes afgestemd op jouw behoeften. In overleg met jou kijken we wat jij nu nodig hebt aan codes. Deze codes doen ik en mijn team in een flesje. Ik kijk dan wat het beste voor jou is om te doen. Het flesje alleen maar bij je houden voor een bepaalde tijd of dat je er wat van kan innemen. Deze gebruiksaanwijzing wordt geheel op jouw behoefte afgestemd. Er zijn vele soorten codes. BV voor moed, voor kracht, voor slapen, voor zelfvertrouwen, noem maar op. De mogelijkheden zijn enorm en uniek. De werking van deze remedies is heel krachtig en moet echt op jou persoonlijk afgestemd worden. Ook deze flesjes kan ik gewoon naar je opsturen. De kosten zijn €15 inclusief verzendkosten.

COSMIC ET HEALING.

Een vorm van healing met mijn cosmische vrienden of wel de buitenaardsen.
Ik heb het werken met de ET geleerd van een goede vriend

Dankzij hem ben ik in contact gekomen met mijn team en was ik verbaasd dat het mij zo makkelijk afgaat. Ook ben ik heel dankbaar dat ik contact heb met Adrian Dvir in de andere wereld als Gids en waar ik nu ook met mijn ET healingskaarten door wordt begeleid. De ET healingskaarten zijn intuïtief verkregen tekeningen met speciale codes van de buitenaardsen en deze bevatten dus healingskrachten. Deze kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Je kunt ze onder je kussen leggen, een glas water erop zetten en op drinken. Gewoon bij je dragen als extra steuntje of op een zere plek leggen. Wat je maar wil. De heerlijke energie van de buitenaardsen stopt nooit.

Deze zijn bij mij te bestellen voor €10 per stuk.

Ik werk met een team van 6 buitenaardsen van Sirius en de Pleiaden. Ook werk ik daarnaast met 3 Arcturianen en voel ik mij heel rijk dat er zo een groot team voor mij beschikbaar is om de mensheid te helpen. En ik kan vol trots zeggen dat er nog meer sterrenstelsels zich bij mij hebben gevoegd waaronder de Hathors. Ik voel mij zeer vereerd dat zij met mij wille samenwerken. Mijn hoofd van het team Goron geeft mij de informatie door maar de anderen zijn net zo belangrijk.

 

Enkele voorbeelden

Ik krijg van de ET Gidsen heel duidelijk te zien en te horen wat er aan de hand is, waar de blokkades zitten en wat ze doen om het te verbeteren. Daarnaast wordt er vaak een channeling doorgegeven van de ET Gidsen maar soms ook van Aartsengel Michaël en/of komt er soms een boodschap van een dierbare die in de andere wereld is. Alles ten goede om jou op je lichtpad te helpen naar een goede staat van zijn! Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De info wordt duidelijk aan mij doorgegeven en de communicatie met mijn team is heel rijk. De liefde die ik mag ervaren van mijn ET Gidsen is zo warm en speciaal, dat kan ik met geen woorden beschrijven maar ik ben heel dankbaar dat zij in mijn leven zijn gekomen en dat ze met mij willen werken om de mensheid te helpen. Naast alles wat ik al deed als medium is dit een rijke aanwinst voor mijn praktijk en mij persoonlijk. Ik vind het heerlijk om hen om mij heen te voelen en met hen te werken. Ik hoop nog vele behandelingen te mogen geven samen met mijn dierbare collega’s.

Wil je ook eens een ET-healing ervaren,gegeven door mij, aarzel dan niet en neem contact met mij op. Een behandeling kost €60,-

Vergeet uiteraard nooit om contact met een arts op te nemen bij medische klachten!

De behandelingen werken ondersteunend en nooit ter vervanging van de artsen.

De adviezen van de artsen zijn je eigen verantwoording en daar komen wij niet aan.

Een reactie van een lieve Cliënt

Ik wil je even laten weten dat ik na jouw gastvrije en liefdevolle bezoek voor het eerst weer heb doorgeslapen na maanden van rusteloze nachten door de pijn in mijn voet. De volgende dag (Vaderdag) heb ik de hele dag geen pijn gevoeld. Deze ochtend ben ik ook nog vrij van pijnen en blijf me daarom focussen op het feit dat Sananda Kumara het valse beeld uit mijn bewustzijn heeft gehaald en dat jouw ET team de verdere behandeling  via jou heeft verzorgd. Geweldig hè?

Wat er ook verder gebeurt, ik geniet van deze momenten en mijn dank is………oneindig lààààààng…………..!!!

Conny Hogervorst ET Healing Akasha reading
Chat openen