Hoe het begon

De drie Wijzen,

manifesteerden zich als Licht(wezens) in mijn tuin op ons nieuwe adres in Bovenkarspel na het stoppen met de winkel – bekend als t Lichtstraaltje, het adres voor edelstenen en het inzetten ervan voor welzijn van 2001 tot eind 2015. In februari 2016 verhuisden we. Ik beschouwde deze drie als engelen en vertelde Conny dat ze van een Licht waren zo stralend en dat ik dit Licht nooit eerder zo zag. Engelen, dacht ik. Ik zag ze in de tuin nog voor het huis aan ons werd toegewezen. Zo mooi. En ze bleven.

In 2015 en 2016 waren Conny en ik intensief in contact. We kennen elkaar al vele jaren via de winkel en activiteiten. In 2017 kondigde ik het jaar als dat van de engelen aan en ging op zoek naar een locatie waar ik mensen kon uitnodigen. Tijdens een bezoekje aan Conny keek ik eens rond, ze had haar huiskamer in toenemende mate in engelensfeer gebracht. Omdat ze naar eigen zeggen sterk het gevoel had dat te doen. Al snel besloten we tot het gaan organiseren van engelenavonden bij haar thuis en we wisten en voelden beiden dat het zo bestemd was te zijn.

Van Pasen tot Pinksteren organiseerde ik zeven vrijdagavonden steeds een minuut voor Vrede. Dat betekent dat deelnemers dan elk thuis meedoen. Anders dan voorgaande jaren nodigde ik in 2017 hiervoor zeven mensen uit, in plaats van voor iedereen. Het werd een bijzondere tijd maar wat ik hier wil delen is dat Conny in die periode intuïtief een schilderij maakte waarvan ik zei, maar dat is exact ons thema deze week…Ze had geen idee over onze thema’s. Ze bleef schilderen in lijn met de zeven weken. We vonden het heel bijzonder maar na Pinksteren zou het klaar zijn, zo dachten we. Waarom het gebeurde? We dachten omdat we het plan hadden voor engelenavonden, dat er een verbinding al was.
We waren diep onder de indruk omdat het zo overduidelijk inderdaad in lijn met elkaar was, terwijl ik dit onafhankelijk van kontakt met Conny deed. Haar schilderijen toonden aan dat er een lijntje was met de avonden. 

We hebben veel beleefd in 2017. Zij ontdekte de Akasha-kronieken. Het eerste schilderij dat zij mij liet zien en dat was nog voor onze ervaring Pasen-Pinksteren, was van drie engelen. Toen al trof het mij vanwege de drie Lichtwezens/Engelen in mijn tuin maar vertelde haar dat pas veel later. Ik vroeg na Pinksteren pas naar het eerste schilderij omdat ik het soms voor mijn geestesoog zag, maar ze had het niet meer. Ze maakte het daarna opnieuw en via de Kronieken werd ons bevestigt dat wat ik zag en zij schilderde zeker over hetzelfde ging. Zo voelde het voor ons ook. Er was absoluut iets heel speciaals gaande. 

De drie Engelen/Lichtwezens werden zo steeds meer een verbindend element in het contact tussen Conny en mij. We waren verwonderd maar zeker ook nieuwsgierig waartoe dit alles zou leiden.

Ergens begin zomer viel mij binnen of ik wilde vragen wie ze waren. Dat overviel mij compleet. Daar was ik niet mee bezig geweest, voor mij was het goed zoals het was. Als het dan belangrijk zou zijn, zo besloot ik, zou ik dit met Conny via de Kronieken kunnen vragen. Dat was niet nodig nog voor ik daartoe de kans kreeg wist ik het. De drie Koningen/Wijzen. Met Conny heb ik dit uiteraard gecheckt via de Kronieken en het bleek zo te zijn met het verzoek dit kenbaar te maken. We kregen de boodschap dat het via ons zou zijn dat hun boodschappen de wereld in zouden gaan. Uiteraard mits we dit wilden. Het was een verzoek. We besloten dat we aan dit verzoek tegemoet wilden komen, wat mensen er ook van zouden zeggen of denken. Als iets belangrijk is, is het meer Licht in deze wereld brengen. En deze Drie zijn van een stralend Licht en zijn duidelijk in communicatie met ons, inspireren tot boodschappen, schilderijen en laten zich zien
We gingen ervoor, dat was ons besluit.

Sindsdien zag ik de Lichtwezens, groot en statig als altijd, afwisselend bij ons en bij Conny. Zij voelde hen meer dan ze zag maar in de loop van de maanden kreeg ze toch een beeld en wel zeer helder. We kregen vele aanwijzingen en boodschappen. Voor elk van ons persoonlijk maar ook voor de avonden. Intussen kwamen er steeds meer mensen naar Conny voor de Kronieken die allemaal erg onder de indruk waren omdat de inzichten en antwoorden duidelijk en helder worden gegeven.
De Drie begeleiden hierin, omdat als ik ze bij Conny zag, zij dan altijd een sessie bleek te hebben verzorgd of soms boodschappen te hebben geschreven. Hoe bijzonder. Op deze manier konden wij ook voor onszelf bevestigt krijgen dat het allemaal waar gebeurd. Het klopt altijd. 

Wij hebben gewacht met kenbaar maken van de Drie tot we voor onszelf duidelijk wisten dat het hier om zuiver informatie gaat, die getuigt van de eenvoud die hoort bij Hoger Bewustzijn. Eenvoudig, liefdevol, veelbelovend en zeer wijs.
Heel veel Licht. Op onze vraag of zij Engelen waren kregen we als antwoord, noem ons Intelligenties. Dat klopt beter. Zo deden wij tot zij zich nader bekend maakten. Namen vinden zij niet belangrijk. Wij zijn op aarde bekend geraakt onder vele namen, zoals mensen ons kennen zo zijn wij ook aarde geweest en brachten de geschenken aan het Christuskind. Onze oorsprong is niet van de aarde, wij komen van elders. Om enige informatie  te delen zoals door ons ontvangen.

Er is een direct contact met de Drie Wijzen zoals wij bij voorkeur zeggen. Zij begeleiden Conny in haar werk met de Kronieken. Ons contact met hen is niet via de Kronieken maar rechtstreeks. Conny schrijft en ik spreek zoals ik gewend ben. Ontvankelijk voor dat wat in het moment overgebracht mag worden. 

De avonden zijn non-profit en kennen een kleine bijdrage vanwege onkosten die gemaakt worden. Ze zijn een open deur voor iedereen.

Ilse