Welzijn druppels.

Waaronder bloesemremedies en Cosmic healingcodes

BLOESEMREMEDIES

Bloesemremedies zijn energieën getrokken van bloemen en planten. Deze zitten in flesjes op basis van alcohol. Deze werken op gemoedstoestanden. Oa bij scheiding, overlijden, verdriet enz. Maar ook bv. voor kinderen en volwassenen die gepest worden. Door het geven van de juiste remedies draait het proces zich vanzelf om. Zo kan er voor veel zaken remedies ingezet worden. Voor bv. moed, daadkracht, vertrouwen, verwerken enz enz. De mogelijkheden zijn oneindig en er is heel veel mogelijk voor ondersteuning van je processen. Ik pendel de remedies uit die in een flesje druppels op alcoholbasis gaan.. Deze druppels neem je gedurende de dag. Ook het aantal en hoeveel keer per dag stem ik af op jouw situatie en wat jij nodig bent. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen behoeftes.

Ik werk voornamelijk met de Nederlandse remedies van Bram Zaalberg alhoewel ik ook anderen heb. Hij heeft o.a. een hele mooie serie ontwikkeld op zielsniveau. Deze gaan heel diep en de werking is krachtig. Ik heb daar hele mooie resultaten mee bereikt. De veranderingen kunnen snel merkbaar zijn maar er kunnen ook meerdere flesjes nodig zijn met weer een andere remedies die voor jouw van belang zijn. Je voelt zelf wel of je nog meer nodig bent en wat het met je doet maar weet dat bloesems je enorm kunnen helpen met het omdraaien van processen en je verder begeleiden op je pad van liefde en licht.

COSMIC  HEALINGCODES

Ik heb de prachtige gave gekregen om samen met mijn Cosmic team healing codes in flesjes te transporteren. Dit werkt op basis van frequenties. De codes die ik doorkrijg worden energetisch in de flesjes geplaatst. Dit zijn hele sterke frequenties. Soms is het voldoende om een flesje alleen maar bij je te dragen of een druppel op de pols te doen. Innemen behoort ook tot de mogelijkheden. Dat geef ik altijd aan. De codes zijn helemaal afgestemd op wat jij nodig bent voor de processen waar je inzit. Ook hier is veel mee mogelijk. b.v. moed of ondersteuning voor slapen, ontspanning of aardebinding, pesten, verdriet en noem maar op.  Ik krijg van mijn Gidsen deze persoonlijke codes aangereikt en zij helpen met het transportatieproces. Wil je hier meer over weten stuur me gerust een berichtje.

Beide flesjes kosten €17 per stuk inclusief verzendkosten. 

Ik hou mijn prijzen bewust laag omdat ik wil dat het voor veel mensen bereikbaar is.