Akasha reading

Ben je bereid te vragen? Dan ben je klaar voor het antwoord!

De AKASHA KRONIEKEN  zijn als het ware de bibliotheek van je ziel. Daar waar al je levens in liggen opgeslagen en waar elk detail van al je levens zijn te vinden. Door het openen van jouw specifieke “boek” via een openingsgebed. Krijg ik toegang tot jouw specifieke informatie en kunnen we gericht vragen gaan stellen over issues waar jij mee zit of graag een antwoord op wil. Ik werk uitsluitend met vragen alhoewel er  in de antwoorden vaak een mooie extra boodschap zit als dat nodig is. De Akasha past zich constant aan aan de nieuwe tijd en een nieuwe manier van zijn.

  • De Akasha is niet voor personen onder de 18 jaar.
  • Geen vragen voor een ander
  • Vragen niet alleen uit nieuwsgierigheid
  • De Akasha is een zuivere bron voor zuivere vragen.
  • Vragen het liefste te beginnen met Wat, waarom of hoe. Ik help je daarbij als het moeilijk voor je is.
  • Geen vragen die alleen met ja of nee beantwoord kunnen worden.
Het openen van de Akasha-kronieken is telkens weer een bijzondere ervaring. Heb je altijd het waarom van bepaalde zaken willen weten of wat je het beste kan doen in de huidige situatie. Al dit soort vragen kunnen gesteld worden in jouw Akasha. Soms mag je een antwoord nog niet weten maar ook dan wordt dat heel liefdevol aangegeven en je een nodig duwtje in de rug gegeven. Wil je ook eens het boek van je ziel openen neem dan contact met mij op en samen  stellen wij de vragen die jij graag beantwoord wil hebben aan de leraren, meesters en dierbaren van de kronieken.
Een Akasha reading geeft zoveel duidelijkheid. Vragen met wat, hoe of waarom geven veel inzicht in situaties waar je in dit leven mee te maken hebt. Veel zaken waar je nu tegen aanloopt vinden hun oorsprong in een vorig leven. Is je dat eenmaal duidelijk kan er heling plaatsvinden. Doordat het beschermt is door de Hoge Heren van de kronieken is het antwoord altijd zuiver en zonder inmenging van wie of wat dan ook. Wil je meer weten of een reading aanvragen neem dan contact met mij op via pb, telefoon of e-mail.

VRAAG EN ANTWOORDEN UIT DE AKASHA VAN HET NIEUWE BOEK.

Een half jaar geleden in de winter van 2020 2021 kreeg ik een nieuwe gebed door om in de Akasha kronieken te komen. Er werd gezegd, “dit is het nieuwe boek”. Ik wist nog niet precies wat ze daar mee bedoelde maar even later kreeg ik een aantal vragen die ik mocht beantwoorden in de Akasha van het nieuwe boek.

Ik heb heel lang getwijfeld of ik deze vragen en antwoorden zou plaatsen. Nu , echter, voelt het als je juiste tijd om dat wel te doen. Ik hoop hiermee de mensheid een steuntje in de rug te geven.

HET NIEUWE BOEK

1 Dit is het Aquarius tijdperk, een tijd van liefde en vrede, wanneer gaan we dit ervaren op aarde en waarom duurt het zolang?

Dit is het aquarius tijdperk en ja het duurt lang voordat het daadwerkelijk duidelijk gaat worden hoe of de nieuwe leefwijze zal zijn. Toch kunnen wij zeggen dat er heel veel aan het verschuiven is en dat er heel veel achter de schermen gaande is. Wanneer het daadwerkelijk duidelijk gaat worden hangt van heel veel factoren af maar zoals wij nu zien zullen deze factoren stuk voor stuk de positieve kant op draaien waardoor het aquarius tijdperk al duidelijker beleefd kan gaan worden. Het is voor nu nog even afwachten totdat alle factoren de juiste richting opgaan. Is dat eenmaal zo dan is daar de tijd van vrede en liefde en zal een ieder ervaren hoe of het is om in het nieuwe tijdperk te leven. Voor nu vergt het heel veel geduld en dat snappen wij ook maar wij kunnen ook zeggen dat het niet ver meer is ook al kunnen wij geen exacte datum of tijd noemen. Ook in deze vragen wij weer het vertrouwen te houden ook al is dat soms moeilijk Maar dit is het enigste wat telt. Het vertrouwen dat het uiteindelijk helemaal goed gaat komen. Hoe dan ook.

Hoe kan ik zelf in de huidige situatie mij het beste staande houden en zo goed mogelijk voelen?

Het beste wat je kan doen is je trilling hoog houden. Zoek contact met positieve mensen en zaken. Mijd zoveel mogelijk al het negatieve en blijf uit negatieve sferen vandaan. Ga lekker de natuur in zoveel als maar mogelijk is en geniet van muziek en mooie kleuren en zaken waar je blij van wordt. Dan houd je je trilling hoog. Ga niet in angst maar blijf positief en het vertrouwen houden dat alles geregeld wordt en dat alles goed komt uiteindelijk. Dat is het allerbelangrijkste. Probeer je gedachte positief te houden en naar positieve dingen te kijken. Doordat je je trilling verhoogt zal je een mooie energie gaan uitstralen wat dan weer zijn invloed heeft op je naaste en de mensen om je heen en die je ontmoet en zo kan er een mooie licht energie ontstaan die de trilling helpt verhogen en je je beter zal gaan voelen.

3

Hoe kunnen we weer vrij leven zoals voor corona?

Jullie kunnen weer vrij leven als voor corona door het gewoon te doen. Je hoeft je niet aan de regels te houden en je hoeft niet een mondkapje op te doen. Hoe meer mensen vanuit hun zelf weer gewoon hun leven oppakken en doen als voor corona hoe meer de angst zal verdwijnen en mensen daardoor minder vatbaar zijn om daadwerkelijk corona te krijgen. De angst is in wezen de grootste boosdoener om dit virus te laten gedijen. Door weer zoveel mogelijk “normaal” te leven zal de angst op de achtergrond verdwijnen en zal het virus geen grip meer op je hebben. Dus ons advies is gewoon zoveel mogelijk weer je dingen gaan doen die je graag wil doen. Wij willen geen opstand veroorzaken, begrijp ons goed. Maar wij willen jullie er wel op wijzen dat je een vrije wil hebt en dat je mensen rechten hebt waarnaar je mag gaan leven. Het is verder aan jullie zelf hoe hier verder mee om te gaan en hoe dit in te vullen. Het enigste wat wij jullie willen meegeven is ga het gewoon doen zoals jij het graag wil en laat je niet beteugelen. 

4

Bestaan andere beschavingen en werelden in ons universum of daarbuiten, en is contact mogelijk?

Daar kunnen wij kort over zijn. Ja er zijn andere beschavingen en werelden in en buiten jullie universum en er is zeker contact mogelijk. Sterker nog, er zijn al heel veel mensen op jullie planeet die contact hebben met andere beschavingen en werelden die de mensheid met veel liefde willen helpen. Voor heel velen onder jullie is het contact al heel gewoon. En dat zal al meer worden. Dus ja. Contact is mogelijk en zal alleen maar meer worden.

5

Waarom maken deze werelden niet openlijk contact ipv via mediums?

Dat zou veel mensen nog afschrikken en angstig maken en zoals wij eerder zeiden willen wij juist graag dan de mensheid hun angst loslaat. Buiten dat is het voor heel veel buitenaardsen nog niet mogelijk om op aarde te landen omdat hun trilling zo hoog is dat zij gelijk zouden vergaan. Dus om het langzaam op te bouwen en het feit dat zij in een hogere dimensie vertoeven is het nog niet mogelijk om zich al daadwerkelijk in jullie realiteit te laten zien op aarde zelf. Soms kunnen zij een schip of voertuig kortstondig laten zien maar dan nog is het vaak aan mensen die daar klaar voor zijn of die het aan kunnen. Dus dat gebeurd al wel eens maar  in de toekomst als de trilling van de aarde veel hoger is geworden en de mensheid ook in een hogere dimensie is gaan leven zal er veel meer persoonlijk contact zijn maar voor nu is dat nu eenmaal nog niet mogelijk. Wij hopen dat het zo duidelijk is dat wij het zo duidelijk hebben uitgelegd.

6

Hoe gaan we naar gelijkwaardig hoe gaan we toe naar gelijkwaardig voor iedereen en de kloof tussen rijk en arm overbruggen?

De kloof tussen rijk en arm zal overbrugt worden. Zoals het nu is zal het niet blijven. Jullie totale geldsysteem zal helemaal vernieuwd worden en op een heel andere manier gaan zijn. 

Daar kunnen wij nog niet al te veel over zeggen omdat dat te veel onrust zou geven. Wat wij wel kunnen zeggen is dat er dan vanzelf gelijkwaardigheid zal worden gecreëerd. Een ieder zal krijgen wat hij nodig heeft en wat hij graag wil mits het in het redelijke is. Dus geen jumbojet of super grote boot maar alles wat je nodig hebt om gerieflijk te leven en dat voor iedereen gelijk. Hoe of wat zal ter zijner tijd duidelijk worden maar ook hierin vragen wij jullie het vertrouwen te houden. Het gaat echt zo zijn dat er gelijkwaardigheid komt maar dit is een van de factoren waar wij eerder over spraken die in goede banen geleid gaan worden.

Wat kunnen anderen werelden betekenen voor mensen die ziek zijn bv.?

Zij kunnen heel veel betekenen voor mensen die oa ziek zijn of met dingen zitten op het mentale vlak. zij hebben heel veel technologie die zij in kunnen zetten. Let wel, elke beschaving heeft zijn eigen mogelijkheden en skills die zij in kunnen zetten. Daarom werken zij ook vaak samen om elkaar ook te ondersteunen. Er zijn al heel veel mensen die healingen geven om mensen te helpen maar ook kun je zelf de buitenaardsen aanroepen als je hulp nodig hebt. Zij zijn niet als Engelen in de sferen maar in een andere dimensie. Zij hebben ook een lichaam en hebben ook een eigen leven op de planeet van afkomst met een gezin ed. Maar doordat zij in een andere dimensie zijn kunnen zij ook heel snel zich verplaatsen en op meerdere plekken tegelijk zijn. zij kunnen zich nl splitsen en daardoor dan hier en dan daar zijn. Tijd en ruimte is voor hun niet van toepassing. In een splitsecond kunnen zij aan de andere kant van de planeet zijn om daar een mens te helpen. Daarom gaat een healing op afstand ook zo goed. Het maakt nl niet uit mits er maar een goed kanaal is waar zij door kunnen werken. Dat is echter nodig om mensen op medisch vlak althans te kunnen helpen. Dus wij doen heel veel voor de mensheid en ook onze technologieën worden doorgegeven ook al heeft niet iedereen dat in de gaten maar ook dat zal in de toekomst duidelijker gaan zijn. Onze technologie gaat al meer op aarde geïntroduceerd worden om de mensheid te helpen. Dat gaat alleen als de trilling van de aarde hoog genoeg is en er geen misbruik meer van zal worden gemaakt. Onze technologie is alleen bedoeld voor het hoogste goed van een ieder. 

8

Wat doen andere werelden die ons helpen ook voor de planeet?

Zij doen heel veel voor de planeet. Zij helpen om bepaalde zaken in goede banen te leiden of om dingen te saboteren die anders hele grote schade zouden kunnen aanrichten op de planeet. Sommige dingen mogen nu echter echt niet gebeuren en zij mogen heel soms met toestemming van Asthar de vloot commando van de galactische federatie ingrijpen als het om heel drastische dingen gaat. Jullie begrijpen wel dat wij niet specifieker kunnen zijn hierover maar weet dat wij heel veel doen en ook om de mensheid te helpen met schone lucht en dergelijk. Wij zuiveren de lucht ook hier en daar waar er te veel vervuiling is van oa de chemtrails. Wij kunnen niet alles maar wat wij mogen doen dat doen we. Wij weten het is niet erg veel wat wij nu zeggen maar weet ook hier achter de schermen helpen wij met het zuiveren van het water in de oceanen ed. Het groen van de bomen zorgen wij voor dat het groen blijft dat zij de juiste voedingstoffen krijgen uit de lucht enz enz. Wij hopen dat het zo duidelijk is voor jullie. Echt in details treden zou te veel tijd in beslag nemen.

9

Wat kunnen jullie doen met de 5G straling voor de mensheid en is dat zorgelijk voor ons.

Wij kunnen helpen met het onschadelijk maken van deze straling en dat is ook waar wij in grote getalen mee bezig zijn. Deze straling kunnen wij onschadelijk maken door er iets in te doen waardoor de straling niet meer belastend is voor de mensheid. Wij zijn daar nu mee bezig. Het is nog wel zorgelijk voor de mensen en daarom zijn wij hier zo hard mee bezig. Echter wij moeten dat op veel plaatsen doen dus het vergt wel veel tijd maar wees niet bezorgt ook hier zijn oplossingen voor. Ook van dit wordt niet getolereerd dat het de mensheid beschadigt. Dus ook hier weer het vertrouwen houden dat het goed gaat komen. 

Met veel geduld en wijsheid komt er echt een keerpunt en zal alles duidelijk zijn.

10

Wanneer komen er weer regeringen die het vertrouwen van de mensen hebben?>

Deze regeringen gaan er komen maar het zullen niet de regeringen zijn zoals jullie die nu kennen. Er zullen hele andere regeervormen komen. Een waarvan er wordt gezegd. Kijk dit is goed voor ons deze regering heeft echt het beste met ons voor. Daar gaat nog wel even wat tijd overheen omdat dit in alle landen gaat worden gerealiseerd. Voor nu is het duidelijk dat de huidige regeringen niet verder kunnen gaan zoals ze nu doen. Dat gaat te veel ten kosten van de mensen. Dat mag niet langer zo doorgaan. Er zullen daarom nieuwe leiders opstaan die de dingen goed duidelijk zien zoals ze zijn. De oude dictaturen zullen verdwijnen en daarvoor in de plaats zullen frisse nieuwe zielen het overnemen die het licht willen helpen verspreiden en daardoor een heel andere kijk op regeren hebben. Lieve mensen de tijd daarvoor is niet ver meer en her en der zijn er al geluiden van mensen in de politiek die het op een heel andere manier willen gaan doen. Ook hier weer het vertrouwen houden dat dat gaan gebeuren. Wij staan niet langer toe dat de planeet vernietigd wordt. Wij doen er alles aan om te helpen met een nieuwe structuur van opbouw. 

11

Wanneer ervaren we dat we mensen van het licht zijn dat onze inzet en die van andere werelden merkbaar tot verandering leidt.

Jullie ervaren nu al dat jullie mensen van het licht zijn doordat jullie je nu meer en meer met elkaar verbinden wordt het licht in jullie en om jullie heen alleen maar sterker en groter waardoor het onlicht wordt teruggedrongen en verwijderd. Dat is jullie inzet die er voor zorgt dat het onlicht gaat verdwijnen en dat het licht alleen maar groter wordt. Dat zal nu al meer merkbaar worden De demonstraties en opstandingen die in elk land voorkomen zijn demonstraties van verbinding met het licht. De saamhorigheid tijdens deze demonstraties van mensen daar maar ook van mensen die het thuis volgen via facebook of andere kanalen maken dat het licht alleen maar groter en groter wordt. Dat is een goede zaak en de veranderingen die dat met zich mee zullen brengen zal nu al duidelijker worden. Dat duurt niet lang meer. Er zijn al zaken gaande waarvan de kunt zeggen dat komt omdat het onlicht wordt teruggedrongen en het licht aan het zegevieren is. De tijd is daar lieve mensen dat het licht de overhand neemt. Het geduld zal worden beloond en stukje bij beetje komt alles naar buiten en kan de veranderingen zichtbaar worden. Ook hier weer zeggen wij nogmaals heb vertrouwen en geduld. Het is nabij.

 

 

Akasha reading Conny Hogervorst
Akasha reading Conny Hogervorst
Akasha reading Conny Hogervorst
Akasha reading Conny Hogervorst