AKASHA KRONIEKEN READING.

Akasha komt uit het Sanskriet en betekent ‘schitterend’, ‘schijnend’, ‘lichtgevend’. 

Wat is de Akasha eigenlijk. De Akasha is als het ware de bibliotheek van je ziel. De blauwdrukken van de ziel. Daar waar al je levens zijn opgeslagen. Door middel van een openingsgebed krijg ik toegang tot jouw specifieke informatie. De kronieken worden beschermt door de “Heren van de kronieken”, dit is een groep niet fysieke Lichtwezens die garant staan voor de veiligheid en de integriteit. Zij zijn degene die beslissen wie de kronieken mogen lezen en op welke vragen antwoord mag worden gegeven en op welke niet. De antwoorden zelf komen van de Meesters, Leraren en Dierbaren. Zij werken samen met de Heren van de Kronieken om zo de juiste informatie te verstrekken.

Conny Hogervorst Akasha reading Cosmic Healing Akashareading

 Wie het is of zijn wordt niet bekend gemaakt. Tijdens het openen van jouw specifieke Boek ( lees Informatie) Wordt er een helende bol van licht gecreëerd over ons beiden. Het is dan tevens een healing. Er vind vaak tijdens de reading een aanraking plaats op het issue waarover informatie wordt verstrekt. Een helingsproces wordt dan opgestart en mag er iets veranderen voor de persoon waar de reading voor is.

De naam van de persoon waar de reading voor is is belangrijk. De trilling van de naam zorgt voor toegang tot de juiste informatie. Dit is niet hetzelfde als gewoon channelen. De informatie van een Akasha reading komt rechtstreeks uit de Akasha en dat is met “gewoon channelen” niet het geval. Deze informatie is dan ook zuiver. Na het openen van de Akasha kunnen er vragen gesteld worden, het liefst te beginnen met hoe, wat of waarom, ook al is er veel meer mogelijk maar dit zijn de meest duidelijke vragen. De kronieken maken geen keuzes voor je en ook vragen waar alleen ja of nee op kan geantwoord zullen ze niet beantwoorden.
De kronieken zijn niet voor mensen onder de 18 jaar. Er mogen wel vragen gesteld worden over je kinderen. Er mogen geen vragen gesteld worden voor iemand anders of over iemand anders. Alleen in verhouding tot. Dus bv. Wat is mijn connectie met….. maar bv niet  Wat voelt  of denkt …..

De Akasha is een bron van zuivere informatie en ik ga daar heel zorgvuldig mee om. Aan het einde van de reading wordt de Akasha weer gesloten met een kort gebed. Jouw informatiestroom is dan gestopt en weer veilig opgeborgen. 

Ik ben alleen maar het doorgeefluik. Degene die als het ware het licht aanknipt zodat de informatie verstrekt kan worden. Ik krijg de antwoorden woord voor woord door. Ik wordt als het ware gedicteert. Ik type de vragen en antwoorden op en lees ze je dan voor. Na afloop app of mail ik jouw die, zodat je de antwoorden nog eens rustig na kan lezen.

De investering in jezelf is €50 en na afloop van de reading stuur ik je een betaalverzoek.

Heb je naar aanleiding van dit alles nog vragen stuur me gerust een appje of mail.

Chat openen