Akasha reading

Ben je bereid te vragen? Dan ben je klaar voor het antwoord!

De AKASHA KRONIEKEN  zijn als het ware de bibliotheek van je ziel. Daar waar al je levens in liggen opgeslagen en waar elk detail van al je levens zijn te vinden.
Door het openen van jouw specifieke “boek” via een openingsgebed krijg ik toegang tot jouw specifieke informatie en kunnen we gericht vragen gaan stellen over issues waar jij mee zit of graag een antwoord op wil.
Ik werk uitsluitend met vragen alhoewel er  in de antwoorden vaak een mooie extra boodschap zit als dat nodig is. De Akasha past zich constant aan aan de nieuwe tijd en een nieuwe manier van zijn.

  • Een Akasha reading is niet voor personen onder de 18 jaar.
  • Geen vragen voor een ander
  • Vragen niet alleen uit nieuwsgierigheid
  • De Akasha is een zuivere bron voor zuivere vragen.
  • Vragen het liefste te beginnen met Wat, waarom of hoe. Ik help je daarbij als het moeilijk voor je is.
  • Geen vragen die alleen met ja of nee beantwoord kunnen worden.
  • Na vele tevreden klanten durf ik te zeggen dat een Akasha reading via mij altijd een succes is!
Conny Hogervorst Medium Akasha Reader
Een Akasha Reading van Conny Hogervorst

De beste Akasha reading

Waarom durf ik te beweren dat ik de beste Akasha reading doe?
Niet alleen was ik één van de eersten in Nederland die dit deed. De reacties van mijn klanten zijn zó positief dat ik dat durf te zeggen.
De antwoorden komen woord voor woord  bij mij binnen. Ik wordt als het ware gedicteerd. Ik type de antwoorden voor je op en app of mail ze je later zodat je alles nog eens na kan lezen.
Door het uitspreken van het openingsgebed ontstaat er een bol van licht waardoor de reading en beschermt en tevens een healing is. 
Een Akasha reading  bij mij kost € 55,-. Ik weet dat anderen veel meer  vragen, maar 55 euro voelt goed voor mij. 
Ook wil ik dat het voor iedereen betaalbaar is

Hoe het werkt

Het openen van de Akasha-kronieken is telkens weer een bijzondere ervaring. Heb je altijd het waarom van bepaalde zaken willen weten of wat je het beste kan doen in de huidige situatie. Al dit soort vragen kunnen gesteld worden in jouw Akasha reading.

Soms mag je een antwoord nog niet weten maar ook dan wordt dat heel liefdevol aangegeven en je een nodig duwtje in de rug gegeven. Wil je ook eens het boek van je ziel openen neem dan contact met mij op en samen  stellen wij de vragen die jij graag beantwoord wil hebben aan de leraren, meesters en dierbaren van de kronieken.

Een Akasha reading geeft zoveel duidelijkheid. Vragen met wat, hoe of waarom geven veel inzicht in situaties waar je in dit leven mee te maken hebt. Veel zaken waar je nu tegen aanloopt vinden hun oorsprong in een vorig leven. Is je dat eenmaal duidelijk kan er heling plaatsvinden.

Doordat het beschermd is door de Hoge Heren van de Kronieken is het antwoord altijd zuiver en zonder inmenging van wie of wat dan ook. Wil je meer weten of een Akasha reading aanvragen neem dan contact met mij op via pb, telefoon of e-mail.
Akasha reading Conny Hogervorst
Akasha Reading Conny Hogervorst
Akasha Reading Conny Hogervorst

Nogmaals, Wat is een Akasha reading, met andere woorden.

Een Akasha Reading is een diepe duik in het energetische archief van iemands ziel, gelinkt aan het eeuwige Akasha-veld, waarin alle ervaringen, emoties en kennis van het verleden, heden en mogelijk zelfs toekomst liggen opgeslagen.
Door middel van meditatie, concentratie en verbinding met dit veld, kan een ervaren lezer toegang krijgen tot deze informatie.

Tijdens een Akasha Reading wordt een veilige ruimte gecreëerd waarin de lezer afstemt op de energie van de persoon. Via deze verbinding kunnen inzichten, lessen en patronen uit vorige levens, huidige omstandigheden en zelfs toekomstige mogelijkheden worden onthuld.
De lezer fungeert als een kanaal om deze informatie te interpreteren en over te brengen, om zo de persoon te helpen bij zelfontdekking, heling en groei.

Deze ervaring kan diepgaand zijn, vaak onthullend en transformerend. Het biedt een gevoel van richting, begrip en empowerment, waardoor individuen hun levenspad bewuster kunnen bewandelen.
Het is belangrijk op te merken dat een Akasha Reading niet alleen passief ontvangen wordt, maar een actieve deelname vereist van zowel de lezer als de persoon die de reading ontvangt.

In essentie opent een Akasha Reading de deur naar het verkennen van iemands diepste zelf en biedt het een pad naar meer bewustzijn, genezing en spirituele groei.